Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /var/www/parfumeplus.dk/96uk-kopenhago.dk/wp-content/plugins/codestyling-localization/includes/idna_convert.class.php on line 421
Kan flere oplevelser i hverdagen gøre os lykkeligere? - Volapyk på alle sprog

Kan flere oplevelser i hverdagen gøre os lykkeligere?

Product Information

Hvad enten du selv lider af en depression, føler dig trist i hverdagen eller føler at livet er gået lidt i stå, så tyder meget på at oplevelser kan gøre os lykkeligere.

Ifølge denne artikel på Fastcoexist.com, så er der meget der tyder på at vi bliver lykkeligere af at opleve verden, end af at købe materielle goder i tide og utide.

Materielle goder gør os glade på kort bane

Happy couple racing on bikes

Forestil dig at du netop har købt et nyt fjernsyn, du er super glad for det de første 14 dage, du tænder det hver dag efter job som var det en helt nye oplev3lse at tænde for fjernsynet. Men efter de 14 dage så er det der bare, det er en genstand som du tillægger ligeså meget værdi som din mikroovn. Efter de 14 dage, hvor mange fortæller du så om dit nye fjernsyn, efter 5 år, fortæller du så stadig folk om dette fjernsyn? Nej vel…

Forestil dig så at du lige har været på en lang rejse i Sydamerika for de samme penge som et fjernsyn kostede. Du oplever en ny kultur, en ny måde at leve på, du finder måske ud af at der ikke kun er en måde at leve på, men mange forskellige måder. Efter 5 år, sidder du på en bar og pludselig falder du i snak med en som har været i Sydamerika, vil du kunne tale om dine oplevelser efter 5 år? Her er svaret ja og det er det der giver os lykke i livet over en længere periode.

Det er de små ting der tæller

Men det er ikke kun store rejser som gør os lykkelige og mere helstøbte som mennesker, ofte er det de helt små ting i hverdagen. Hvis du har tildens til at pakke dig lidt for meget ind i hverdagens tryghed, så kan det måske være en god ide at komme mere ud og opleve.

Det kan være noget så simpelt som at spise ude en gang om ugen med den du holder mest af, det kan være romantiske ophold på slotte i Danmark, det kan være kurser hvor du lære noget nyt, det kan være noget mere action og sportspræget som at hoppe elastikspring, hoppe i faldskærm eller andet. Tjek denne side på Gavespot.dk med fantastiske oplevelser, der er ideer til både ham, hende og par.

Giv mere – Det gør dig lykkelig

I samme artikel nævnes det at det gør os mere lykkelige at give end at modtage. Det gør sig gældende med noget så simpelt og gratis som et kompliment, et smil og et klap på skulderen.

Det samme gør sig gældende med gaver og oplevelser, det gør os langt mere lykkelige at give oplevelser, skabe minder sammen med dem vi holder af og passe godt på hinanden. Så hvis du gerne vil leve et lykkeligt liv, så hank op i dig selv og bliv bedre til at give komplimenter, ros dine kollegaer, dine børn og dem omkring dig. Sørg for at skabe nogle gode og sunde familie vaner med at opleve sammen og skabe minder.